НачалоНовиниApple Watch Pro може да има отделни бутони за фитнес функциите

Apple Watch Pro може да има отделни бутони за фитнес функциите

332
Написана от  dessyteneva 05 септември 2022
Apple Watch Pro може да има отделни бутони за фитнес функциите

Очаква се тази есен Apple да добави още един подсилен модел в своята серия смарт часовници - Apple Watch Pro. Малко преди официалната премиера на устройствата, Сони Диксън публикува снимка на кейс, предназначен за Watch Pro, която предполага, че часовникът може да има отделни бутони за фитнес функциите в стил Garmin.

Предполага се, че насоченият към спортисти и хора с активен начин на живот модел ще пристигне с нов дизайн на титаниевия корпус и по-голям дисплей, но до момента слуховете не сочеха добавяне на още физически бутони. Причината за това вероятно е, че спортистите предпочитат този тип взаимодействие с устройството пред работа със сензорния екран, тъй като бутоните са по-удобни при лоши метеорологични условия.

Apple-Watch-Pro-4-1

Снимката на кейс предполага, че новите бутони ще са по-изпъкнали от този на стандартните модели Apple Watch. Те се намират на мястото, където принципно са отворите за високоговорителите и не е ясно къде ще са позиционирани самите те, ако бутоните наистина бъдат добавени. Освен това снимката предполага, че дисплеят на часовника няма да е много извит.

Apple-Watch-Pro

Според слуховете Apple Watch Pro ще пристигне на значително по-висока цена, спрямо останалите модели от Series 8. Журналистът Марк Гърман вече предположи, че въпреки новия си дизайн, устройството ще бъде съвместимо с каишките на другите часовници. Дали всичко това ще се окаже вярно, ще научим скоро. 

източник - цък и цък

LG C2 предлага изключителен OLED evo панел и ценни екстри за геймърите

В последните месеци в България стартираха няколко нови стрийминг услуги, излязоха и предстои да излизат продълженията на култови сериали, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer