НачалоНовиниAsus обещава "нещо невероятно" за IFA 2014, но всъщност подготвя умен часовник

Asus обещава "нещо невероятно" за IFA 2014, но всъщност подготвя умен часовник

2523
Написана от  nixanbal 19 август 2014
Asus обещава "нещо невероятно" за IFA 2014, но всъщност подготвя умен часовник

Asus е партньор на Google по програмата Android Wear и още при анонса й през март стана ясно, че тайванците ще са един от бъдещите производители на умен часовник. Сега компанията пусна в Twitter тийзър изображение, с което подсказва за задаващата се премиера на устройството. 

"Нещо невероятно ще се случи на IFA 2014", обещава Asus в социалните мрежи, споделяйки изображение, описващо силуета на предполагаемия умен часовник и мисъл за времето от писателя Халил Джубран. 

Е, едва ли има колебание какво ни очаква от Asus на изложението в Берлин в началото на септември, когато производителят вероятно ще представи и други нови устройства. 

За самия часовник на Asus няма много детайли, но вероятно ще е сходен с останалите предложения под платформата Android Wear. По-рано се говореше, че цената му ще бъде по-достъпна от конкуренцията, но с етикет $250 на впечатляващия Moto 360 това най-добре да бъде така. 

Събитието на Asus на IFA 2014 е насрочено за 3 септември. 

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer