НачалоНовиниAsus отхвърли слуховете, че спира смартфоните Zenfone

Asus отхвърли слуховете, че спира смартфоните Zenfone

460
Написана от  nixanbal 29 август 2023
Asus отхвърли слуховете, че спира смартфоните Zenfone

Преди дни се появи информация, че Asus ще разформирова екипа зад смартфоните Zenfone и вече няма да произвежда такива устройства. Днес вече имаме официално становище от тайванците, с което те отхвърлят слуховете и потвърждават, че планират нови продукти за 2024 г.

"Бихме искали да адресираме слуховете, че Asus Zenfone 10 ще бъде последното поколение в серията и продуктовата серия Asus Zenfone ще бъде закрита. Това не е вярно. Ще продължим нашите две основни линии телефони, ROG Phone и Zenfone. Asus има силен ангажимент към своя смартфон бизнес и потребители."

От компанията реферират към скорошния си финансов доклад, в който се вижда 100% ръст в смартфон бизнеса, макар и едва от 1 към 2% от общите приходи. В следващата година обаче Asus вероятно ще се стреми да запази тази тенденция и да продължи възхода. 

"Моля, очаквайте нашите продуктови линии за 2024 г.", се казва в съобщението, с което изглежда официално имаме заявка компактният флагман Zenfone 10 да получи своя наследник догодина. 

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer