НачалоНовиниAsus подготвя смартфон с две основни камери, премиерата е през януари

Asus подготвя смартфон с две основни камери, премиерата е през януари

2879
Написана от  nixanbal 22 декември 2014
Asus подготвя смартфон с две основни камери, премиерата е през януари

"Виж, каквото другите не могат" е посланието на първия тийзър от Asus за предстоящата премиера на техния щанд на CES 2015. Компанията обещава нов смартфон от серията Zenfone, а най-интересното за него ще бъде двойката основни камери на задния му панел. 

Все още няма детайли за устройството и начина, по който двете камери ще са полезни за потребителя. Възможно е те да създават снимки с 3D ефект, да позволяват редакция, след като кадърът вече е заснет, или пък нещо друго.

Във всеки случаи идеята за две камери става все по-популярна и след като през 2014 г. HTC представи HTC One M8, преди няколко дни и Huawei пусна такъв модел, а сега наред е Asus.

 

За смартфона на Asus все пак можем да предположим от тийзъра по-горе, че ще открадне концепцията с двата бутона за контрол силата на звука от LG G2/LG G3, които и тук ще са разположени върху задния панел. Освен това стичащата се вода от корпуса на апарата в началото на видеото подсказва, че може да е и водоустойчив. 

Очаквайте живо включване от CES 2015 в nixanbal.com, където ще се състоят тази и още много интересни премиери! 

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer