НачалоНовиниAsus Zenfone 6 ще предлага 48 МР камера, премиум конфигурация и 5000 mAh батерия

Asus Zenfone 6 ще предлага 48 МР камера, премиум конфигурация и 5000 mAh батерия

3796
Написана от  nixanbal 10 май 2019
Asus Zenfone 6 ще предлага 48 МР камера, премиум конфигурация и 5000 mAh батерия

След по-малко от седмица Asus ще представи новия си топмодел Zenfone 6, за който вече се появи информация, а сега имаме още детайли, при това потвърдени. Оказва се, че устройството ще се базира на премиум чипсет, ще има обещаваща камера и много, много солидна батерия. 

Asus Zenfone 6 ще използва чипсет Snapdragon 855 на Qualcomm, ще има двойна камера с 48 МР резолюция на основния и 13 МР на втория сензор, а за батерията се знае, че ще бъде с впечатляващ капацитет от 5000 mAh. Всъщност и друг път сме виждали толкова големи батерии в смартфони, но досега най-често са били в модели от среден и нисък клас. 

Asus-Zenfone-6

Сред останалите спецификации, които очакваме от Zenfone 6, са два SIM слота и отделен за microSD карти, 3.5 мм жак за слушалки, USB Type-C порт, диод за известията, специален хардуерен бутон с неясно предназначение (може би ще бъде конфигурируем), както и голям екран без рамки и без ноч. 

Премиерата на Asus Zenfone 6 е насрочена за 16 май, когато ще научим пълни детайли за устройството.

Asus Zenfone 6

Междувременно се появи информация и видео на предполагаемия Zenfone 6, в което се вижда, че смартфонът може да има двоен слайд механизъм. В едната посока той ще разкрива селфи камерата, а в другата тъчпад с различни функции. Всъщност вижте сами клипа...

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer