НачалоНовиниAsus ZenWatch 2 е часовник с Android Wear и куп възможности за персонализация на дизайна

Asus ZenWatch 2 е часовник с Android Wear и куп възможности за персонализация на дизайна

4920
Написана от  nixanbal 01 юни 2015
Asus ZenWatch 2 е часовник с Android Wear и куп възможности за персонализация на дизайна

На изложението Computex вече започнаха премиерите на нови устройства и Asus побърза да повдигне завесата над своя втори умен часовник - Asus ZenWatch 2. Смартаксесоарът взима пример от Apple Watch и ще се предлага в два размера, с опция за сериозна персонализация на дизайна и с бутон тип коронка, какъвто Apple използва за навигация из менютата на своя часовник. 

Asus ZenWatch 2 се базира на Android Wear, но по-интересното засяга външния му вид. Часовникът ще се предлага с тяло от неръждаема стомана в размери 49 мм и 45 мм, а цветът може да е сребрист, тъмносив или розово злато. 

Варианти за каишка също не липсват - тя може да е кожена, гумена или метална, като общият брой конфигурации за визията на ZenWatch 2 е 18.

Asus ZenWatch 2

AMOLED дисплеят на часовника е покрит от леко извито стъкло Gorilla Glass 3, процесорът е на Qualcomm, прахо- и водоустойчивостта е била повишена от IP55 на IP67, а в софтуерно отношение също има някои подобрения. 

Очакваме тепърва цена и дата на излизане на пазара. 

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer