НачалоНовиниБългария е една от малкото европейски държави, в които Huawei ще продава най-луксозния си смарт часовник

България е една от малкото европейски държави, в които Huawei ще продава най-луксозния си смарт часовник

4894
Написана от  nixanbal 02 октомври 2023
България е една от малкото европейски държави, в които Huawei ще продава най-луксозния си смарт часовник

През септември Huawei представи в Барселона нова версия на смарт часовника си Huawei Watch Ultimate, която има дизайн с елементи от истинско злато. Това е най-луксозният модел на компанията досега и добрата новина за феновете е, че България е една от малкото държави в Европа, в които той ще се предлага.

Часовникът беше обявен като Huawei Watch Ultimate Gold Edition, но финалното му име за нашия пазар изглежда ще бъде Huawei Watch Ultimate Design. Интересното за него е, че е изработен от 18K златна сплав и метални елементи, като съдържанието на злато е 75%.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN 1

Безелът на часовника се състои от шест секции, които са ръчно инкрустирани чрез технология за златна инкрустация, постигната чрез усъвършенствана изработка в керамична форма.

Злато се съдържа и в скала на панела, за която е използвана PVD технология и лазерно гравиране, при който символите се гравират чрез тристепенен чрез лазерен процес на 5 микронни нива, за да се получи безупречна текстура, обясняват от Huawei. След полагането на златото чрез технология за вакуумно-йонно покритие, се прилага релефен печатен модел, създаващ златен прахообразен ефект.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN

Huawei все още не обявява цената в лева, но в Барселона стана ясно, че в Европа тя ще бъде 2999 евро. У нас Huawei Watch Ultimate Design ще бъде наличен за поръчка от 18 октомври.

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer