НачалоНовиниБенчмарк потвърди очакваните характеристики на Samsung Galaxy S6

Бенчмарк потвърди очакваните характеристики на Samsung Galaxy S6

10062
Написана от  nixanbal 10 февруари 2015
Бенчмарк потвърди очакваните характеристики на Samsung Galaxy S6

След по-малко от три седмици ще видим официалната премиера на Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge, за които в последно време чухме всякакви слухове и пооформихме списъка с характеристики. Сега в базата данни на Antutu се появи бенчмарк на новия корейски флагман, който потвърждава очакваните спецификации и ни подготвя за нещо впечатляващо. 

В конкретния случай става дума за модел с индекс SM-G925W8, за който се смята, че е Galaxy S6 Edge - версията на S6 с извит в двете страни дисплей. Според информацията от бенчмарк приложението Galaxy S6 и S6 Edge ще разполагат с 5.1-инчов дисплей с очакваната суперрезолюция от 2560x1440 пиксела (Quad HD). 

Чипсетът ще бъде фирмено производство Exynos 7420 с 8-ядрен процесор и графика Mali-T760, 3 GB RAM и 32 GB вградена памет.

Samsung Galaxy S6

Предната камера ще бъде 5 МР, а за основната очакваме 20 МР резолюция. Досега имаше някои колебания в слуховете дали S6 ще има 20 или 16 МР сензор, какъвто използва и Note 4. 

Samsung Galaxy S6 бенчмарк

Бенчмарк резултатите отгоре пък показват и подобреното представяне на новия чипсет спрямо предишното поколение Exynos 5433, особено при визуализацията на 3D изображения.

Lidl ще използва изкуствен интелект за персонализирани промоции

Приложението Lidl Plus, което вече се използва от над 1.3 милиона потребители в България, скоро ще въведе нова функционалност. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer