НачалоНовиниБез събитие през октомври - новите лаптопи и таблети на Apple ще бъдат обявени без много шум

Без събитие през октомври - новите лаптопи и таблети на Apple ще бъдат обявени без много шум

1478
Написана от  nixanbal 26 септември 2022
Без събитие през октомври - новите лаптопи и таблети на Apple ще бъдат обявени без много шум

Apple може да отмени плановете си за събитие през октомври и вместо това да представи очакваните си нови продукти с прессъобщения в сайта си. Това твърди Марк Гърман, който посочва, че все пак има шанс компанията да промени намеренията си, но на този етап по-скоро клони към пропускане на шумния анонс. 

Преди края на 2022 г. Apple трябва да представи нови модели Mac mini с чипсети M2 и M2 Pro. Освен това се очакват новите лаптопи MacBook Pro от висок клас (14" и 16"), които ще се базират на необявените все още платформи M2 Pro и M2 Max, твърди Гърман. Според него са планирани също iPad Pro с 11" и 12.9" екрани и чипсет М2, както и нов Apple TV с чипсет A14 и повече RAM.

Mac Mini

Въпреки че продуктите не са никак малко, според журналиста те нямат достатъчна тежест, за да накарат Apple да организира отделно събитие за тях този октомври. Затова се очаква анонсът да се случи само с прессъобщение и обновяване на сайта. 

iPad Pro

Това не звучи като съвсем адекватна обосновка, тъй като миналата година компанията имаше и октомврийско събитие и успя да вдигне доста шум покрай новите си лаптопи. Възможно е, разбира се, плановете да се променят, така че остава да изчакаме следващите седмици. 

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer