НачалоНовиниБезжичното зареждане в автомобили BMW поврежда NFC чипа на iPhone 15

Безжичното зареждане в автомобили BMW поврежда NFC чипа на iPhone 15

999
Написана от  nixanbal 02 октомври 2023
Безжичното зареждане в автомобили BMW поврежда NFC чипа на iPhone 15

Оказва се, че BMW и iPhone 15 не е толкова добра комбинация. Собственици на автомобили от тази марка, които отскоро са с новия смартфон на Apple, споделят за проблеми, след използване на безжичното зареждане в колата си. Оказва се, че за много потребители това води до повреждане на NFC чипа в iPhone 15. 

Подложката за безжично зареждане в автомобили на BMW води до проблеми с NFC чипа в най-новите модели iPhone, като след ползването на екстрата потребителите вече не могат да използват Apple Pay.

Станаха популярни случаи, при които след безжично зареждане в немските автомобили iPhone влиза в режим за възстановяване на данни, появява се бял екран и след рестартирането на телефона NFC вече е неизползваема. 

Apple-Pay-Error

Потребителите виждат съобщение за грешка "Could Not Set Up Apple Pay" в приложението Wallet и на този етап не е ясно дали има разрешение за проблема, пише macrumors.com

Очаква се становище от страна на Apple по въпроса и засега не е известно кои модели BMW са опасни за iPhone 15, колко потребители са засегнати и ще се появи ли решение на проблема. 

XMAGE трип до Милано: Фоторазходка с Huawei P60 Pro

Миналия месец моя приятелка сподели, че Rosalía има турне в момента и през юни ще бъде в Атина. Не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer