НачалоНовиниbigbob е новият тарифен план на сините хора, носи 150 мин. към всички за 9.60 лв.

bigbob е новият тарифен план на сините хора, носи 150 мин. към всички за 9.60 лв.

8454
Написана от  nixanbal 02 април 2012
bigbob е новият тарифен план на сините хора, носи 150 мин. към всички за 9.60 лв.

От утре, 3 април, можете да се абонирате за новия тарифен план от серията на bob – bigbob. При него ще имате месечна такса от 9.60 лв., срещу която получавате 150 минути към всички мобилни мрежи в България, 150 минути към всички фиксирани номера, както и 150 SMS-а. Услугата остава без дългосрочен договор, така че можете да я спрете с едномесечно предизвестие.

След изчерпване на включените минути, при новия bigbob важи цената от 10.8 ст./мин., която бе въведена наскоро със стандартния пакет bob след престрелка с Кольо. Като цяло офертата на bigbob е доста добра, стига да не ползвате мобилен интернет през телефона си.

Развитието на услугата bob в България е нещо, което очаквахме още със старта ѝ. Още тогава nixanbal.com писа, че „най-интересното предстои“ и въпреки новия план това все още важи. В Австрия например bob има пакети с включен мобилен интернет на доста примамливи цени и очаквам с нетърпение пристигането им у нас.

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer