НачалоНовиниBloomberg: Производството на големите iPhone-и започва през юли, на пазара - септември

Bloomberg: Производството на големите iPhone-и започва през юли, на пазара - септември

2444
Написана от  nixanbal 24 юни 2014
Bloomberg: Производството на големите iPhone-и започва през юли, на пазара - септември

iPhone 6 ще става все по-гореща тема през следващите седмици, защото премиерата му наближава и слуховете около плановете на Apple започват да се засилват. Сега Bloomberg пише, че два смартфона с логото на отхапаната ябълка влизат в производство през юли, а два месеца по-късно ще бъдат и на пазара. 

Дори и на мен все още ми е трудно да се доверя напълно на слуховете за задаващия се фаблет на Apple, но и днес Bloomberg потвърждава, цитирайки свой източник, че iPhone 6 ще има 4.7- и 5.5-инчова версия. 

Информацията твърди, че производството на двете устройства започва през следващия месец, а на пазара може да ги видим едновременно още през септември. 

Като потвърждение на стартиращия производствен процес китайските партньори на Apple, които сглобяват смартфоните им, ще увеличат работната сила във фабриките си с до 30%.

Bloomberg пише, че с новите си предложения Apple ще се изправи срещу вече представените по това време фаблети на Samsung и HTC, чиито модели щели да са с диагонали до 5.7". С този коментар сайтът потвърждава очакванията за Galaxy Note 4, а изглежда, че и тайванците подготвят свой фаблет - вероятно наследник на One Max от 2013 г. 

5 ключови подобрения в компактния флагман Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 е у мен от няколко дни и, въпреки че добре познавате моята зависимост към по-големите смартфони, трябва да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer