НачалоНовиниБраузърът Samsung Internet вече се предлага и за Windows

Браузърът Samsung Internet вече се предлага и за Windows

595
Написана от  nixanbal 29 ноември 2023
Браузърът Samsung Internet вече се предлага и за Windows

Интернет браузърът на Samsung вече се предлага и за устройства с Windows. Познатото от смартфоните и таблетите на компанията приложение се появи в Microsoft Store, което позволява и на собствениците на таблети, настолни и мобилни компютри с платформата на Microsoft да го инсталират. 

Браузърът предлага доста сходен вид и функционалност с Google Chrome, а едно от предимствата да има и десктоп версия е, че така потребителите на мобилното приложение могат да синхронизират данните си между различните си устройства. 

За момента чрез Samsung акаунта могат да се синхронизират история на браузването, букмаркове и отворени табове, но не и пароли, пише SamMobile. Samsung Internet има вграден адблокър, инкогнито режим, тъмна тема и други. 

За да използвате Samsung Internet на компютъра си, трябва той да бъде с Windows 10 или Windows 11, като марката на машината не е от значение, нито пък има някакви хардуерни ограничения. 

Линк за изтегляне - цък

Samsung Galaxy S24 и Galaxy S24+ предлагат Galaxy AI, чипсет Exynos, по-големи дисплеи и батерии

Заедно с премиум модела Galaxy S24 Ultra току-що в Сан Хосе, Калифорния, Samsung представи и неговите два подгласника - Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer