НачалоНовиниБулсатком отвори два офиса на Летище София

Булсатком отвори два офиса на Летище София

2101
Написана от  nixanbal 04 ноември 2022
Булсатком отвори два офиса на Летище София

Булсатком днес е открила два нови офиса на Летище София. Новите бизнес центрове на ТВ доставчика се намират в непосредствена близост до изходяща линия на Терминал 1 и Терминал 2.

От оператора казват, че в тези търговски обекти работят служители, специално обучени за динамична и експедитивна работа с клиенти, които разполагат с кратко време преди да отлетят за съответната дестинация.

Работното време и на двете локации ще бъде изцяло съобразено с пътникопотока на Летище София. 

Bulsatcom new office Sofia Airport 2

Идеята на Булсатком е, че клиентите им, които пътуват към различни държави от Европейския съюз, могат да се възползват от услугите им, включително от услугата за интерактивна телевизия b.box или от мобилната телевизия чрез приложението b.boxapp за Android и iOS. 

Независимо в кой европейски град се използва, услугата b.box включва портфолио от 240 ТВ канала, от които 130 с HD качество и 8 в 4К/UHD качество, така че българските граждани могат да гледат любимите си ТВ канали, където и да се намират.

Google показа Pixel 7 и Pixel 7 Pro няколко месеца преди премиерата им

Google реши да изпревари изтичането на информация и снимки и сама повдигна предпремиерно завесата над новите си смартфони Pixel 7…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer