НачалоНовиниБулсатком вече предлага и Android приложение за достъп до телевизията им, без нужда от приемник

Булсатком вече предлага и Android приложение за достъп до телевизията им, без нужда от приемник

3951
Написана от  nixanbal 12 януари 2022
Булсатком вече предлага и Android приложение за достъп до телевизията им, без нужда от приемник

Булсатком обяви, че вече предлага и приложение за смарттелевизори, с което клиентите им ще имат достъп до телевизионната им услуга. Приложението се нарича b.box app и може да се инсталира на телевизори с платформата на Google, като за използването му абонатите на доставчика ще заплащат допълнителна такса. 

Приложението b.box app на Булсатком всъщност беше обявено в края на 2021 г., като е насочено към телевизори с операционна система Android TV. С него клиентите могат да получат чрез интернет от който и да е доставчик, без нужда от приемник, достъп до каналите на Булсатком.

Услугата се управлява с дистанционното управление на приемника и от Булсатком обявиха, че всички канали, филмово съдържание, услуги и функционалности на устройството b-box вече могат да се използват през приложението.

B.box app се предлага за всеки съществуващ или нов клиент на Булсатком  на цена от 4.99 лв. на месец и може да се активира като допълнителен приемник към домашния абонамент. 

5 НЕЩА за таблета Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G

В един идеален свят целият декември би бил свързан с дълги уикенди под одеялото, прекарани в гледане на сериали. Истината…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer