НачалоНовиниЧасовникът Google Pixel Watch излиза наесен, ще работи само с Android смартфони

Часовникът Google Pixel Watch излиза наесен, ще работи само с Android смартфони

632
Написана от  nixanbal 11 май 2022
Часовникът Google Pixel Watch излиза наесен, ще работи само с Android смартфони

Заедно с новите си премиум смартфони от серията Pixel 7 днес Google показа и смартчасовника си Pixel Watch. За него в последните месеци чухме и видяхме редица детайли, така че изненади нямаше. Устройството върви под Wear OS 3.0 и се очаква на пазара през есента. 

Google Pixel Watch ще има кръгъл дисплей, коронка и бутон отстрани, а каишките ще се сменят и ще са специални за модела. Тялото е изработено от рециклирана неръждаема стомана, а около дисплея сякаш няма рамка.

Google-Pixel-Watch-3

Смартчасовникът ще върви под новата версия Wear OS 3.0, която Google разработва заедно със Samsung. Посочва се, че ще има освежен интерфейс, по-добра навигация и по-интелигентни известия. 

Google-Pixel-Watch Google-Home

Ще бъдат налични редица приложения на Google, включително Google Assistant, Google Maps, Google Home и Google Wallet. Новост е интеграцията на приложението Fitbit от едноименната компанията, която Google придоби в края на 2019 г. за $2.1 млрд. То ще позволява на потребителите да следят сърдечния си ритъм, съня и други. 

Google-Pixel-Watch-4

Важна новина е, че Pixel Watch ще може да се свързва директно с операторските мрежи и да се използва като самостоятелно устройство, но това, разбира се, надали ще бъде възможно в България, имайки предвид отсъствието на бранда от хардуерния пазар. 

Google-Pixel-Watch Google-Maps

Много детайли около модела все още не са ясни, тъй като финалното му представяне и излизането на пазара са планирани за есена, заедно с Pixel 7. Google обаче потвърди, че цената ще бъде като на премиум продукт, а освен това знаем, че няма да бъде възможна връзка с iPhone и ще се изисква Android 8.0 или по-нова версия. 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer