НачалоНовиниЧасовникът на Huawei струва колкото новия им флагман

Часовникът на Huawei струва колкото новия им флагман

5073
Написана от  nixanbal 27 май 2015
Часовникът на Huawei струва колкото новия им флагман

На конгреса в Барселона в началото на март Huawei представи своя умен часовник, който изглежда изненадващо добре и е много близък като дизайн до конвенционален ръчен часовник. Сега устройството се появи в някои онлайн магазини, а цената му се оказа равна с тази на новия флагман при смартфоните на компанията. 

Черната и сребристата версии на Huawei Watch, които идват с метални каишки, се продават за 426 евро, докато моделът с кожена каишка струва 497 евро. Цените са от сайта MobileFun, който вече предлага устройството за предварителна поръчка, но не е ясно кога започват доставките. 

Предвид цената от 830 лв. на новия флагман Huawei P8, оказва се, че часовникът на същия производител може да се окаже по-скъп. 

Huawei Watch

Интересен подход, с който китайците или ще следват стратегията на Apple, или смятат да се преориентират в часовникарска компания. Във всеки случай имиджът не е въпрос просто на голяма сума върху етикета на устройството. 

Xiaomi Robot Vacuum X10+ - най-напредналият технологично робот прахосмукачка на компанията

Xiaomi е един от популярните брандове, когато става дума за роботи прахосмукачки, като самият аз използвам у дома един от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer