НачалоНовиниCMF Phone 1 се появи предпремиерно, очаква се на цена около 220 евро

CMF Phone 1 се появи предпремиерно, очаква се на цена около 220 евро

359
Написана от  nixanbal 11 юни 2024
CMF Phone 1 се появи предпремиерно, очаква се на цена около 220 евро

Преди дни Nothing започна тийзър кампания, с която подклажда интереса на потребителите към първия смартфон от по-бюджетния им бранд CMF. Устройството ще се нарича CMF Phone 1 и се очаква съвсем скоро, а още сега имаме изображение, което би трябвало да разкрива дизайна му. Дизайн с един ключов акцент - въртящо се колелце.

CMF Phone 1 ще се предлага в характерния за бранда оранжев цвят, а според слуховете задният му панел ще се сваля. Това вероятно ще дава възможност за ползване на гърбове в различни цветове, като вече видяхме и кадър на част от черната версия. Не е изключено по този начин потребителите да имат достъп и до батерията. 

CMF Phone 1

Смартфонът изглежда интересен най-вече заради колелцето в долния десен ъгъл на корпуса му. Не знаем за какво ще случи този елемент от дизайна, но е възможно да бъде средство за навигация/скролиране из дълги списъци, за зуум в камерата или пък за контрол силата на звука, въпреки че на изображението горе се виждат копчетата за последното. 

CMF-phone 1

CMF Phone 1 ще предлага двойна камера с 50 МР главен сензор, а сред останалите спрягани спецификации са 6.67" AMOLED дисплей със 120 Hz опресняване, чипсет Dimensity 7300, 8 GB RAM, 128/256 GB вградена памет, 5000 mAh батерия и 33 W зареждане. 

До голяма степен смартфонът ще бъде по-бюджетна версия на Nothing Phone (2a), който се продава на цени от около 600 лв. Ключова разлика ще бъде липсата на светлините на задния панел при CMF - т.нар. Glyph Interface. 

Според източника CMF Phone 1 в Индия ще струва около 222 евро или по-малко. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer