НачалоНовиниCOVID сертификатите вече се издават и чрез Viber

COVID сертификатите вече се издават и чрез Viber

1627
Написана от  nixanbal 12 октомври 2021
COVID сертификатите вече се издават и чрез Viber

Потребителите на Единния информационен портал за COVID-19 вече могат да се възползват от нова функционалност - издаване и валидиране на цифровия сертификат на Европейския съюз за COVID-19 чрез Viber. Това става чрез чатбота COVID-19 Bulgaria.

Абонатите на официалния чатбот на портала във Viber имат възможност последователно да издадат и да валидират своя цифров сертификат на ЕС, който удостоверява имунизация срещу коронавирус, преболедуване или тестване, обясняват от приложението.

Новата функционалност гарантира бързина и сигурност за придобиването на необходимия за пътуване и посещение на различни обекти и събития документ.

Улеснение за потребителите е и това, че официалният документ се достъпва директно през приложението за секунди и по всяко време, като така не се налага да се носи хартиен екземпляр. Е, тук може да поспорим с българските служители на границата, които наскоро, къде на шега, къде на сериозно, ми заявиха, че в интернет може всичко да се види, но си е друго да го има на хартия. 

Линк към чатбота във Viber - https://viber.com/covid19bulgaria 

Samsung The Frame 2022 предлага матов дисплей и за първи път картини на български художник

Новият The Frame е тук. Част от серията лайфстайл телевизори на Samsung, този модел цели да бъде изпълнен със смисъл…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer