НачалоНовиниДимитър Маринов участва в новото промо видео за iPhone 13 Pro

Димитър Маринов участва в новото промо видео за iPhone 13 Pro

3618
Написана от  nixanbal 18 септември 2021
Димитър Маринов участва в новото промо видео за iPhone 13 Pro

Българският актьор Димитър Маринов участва в новото промо видео на Apple за смартфоните iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. Клипът, който Apple качи в YouTube канала си на 17 септември, дава централно място на Маринов в секцията, в която се представят новите възможности на камерата. 

Видеото е около 7 минути и половина и в него Apple разказва подробности за най-важните екстри в новите си топмодели iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. 

В частта, в която се говори за камерата и по-конкретно за новия режим за видеозапис Cinematic и за подобрените способности при ниска осветеност, влиза българският актьор. Той се появява от 1:31 минута до 3:37 минута. 

iPhone 13 Pro

Припомням ви, че Димитър Маринов е първият актьор с български произход, който е стъпвал на сцената на Оскарите. Това се случва през 2019 г. с филма "Зелената книга", който печели Оскар за най-добър филм. Маринов участва в него. 

Това е едно от първите подобни видеа за iPhone 13, а дали Димитър Маринов участва и в следващите - предстои да разберем. 

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer