НачалоНовиниДисни подготвя продължение на "Дяволът носи Прада"

Дисни подготвя продължение на "Дяволът носи Прада"

259
Написана от  STAN 09 юли 2024
Дисни подготвя продължение на "Дяволът носи Прада"

Легендарната главна редакторка на модното списание "Runway", Миранда Прийстли (Мерил Стрийп), е готова да се завърне на големия екран за ново предизвикателство - управлението на списание в дигиталната ера. Там тя ще се изправи срещу своята бивша асистентка - Емили Чарлтън (Емили Блънт), която е на върха на рекламния бизнес и по-преуспяваща от всякога в сблъсък, който не предвещава нищо добро.

След като се превърна в изненадващ хит през 2006 г. и по-късно придоби култов статут сред филмовите фенове, сега "Дяволът носи Прада" е напът да направи своето триумфално завръщане.

Филмът, който донесе на Мерил Стрийп награда "Златен глобус" и номинация за "Оскар", ще получи своето дълго чакано продължение, а феновете вече сме затаили дъх какво и как ще се случи с него.

Очаква се всички главни действащи лица от първия филм отново да влязат в ролите си. Мерил Стрийп, Ан Хатъуей, Емили Блънт и Стенли Тучи ще обуят дизайнерските обувки на Миранда Прийстли, Андреа Сакс, Емили Чарлтън и Найджъл Киплинг още веднъж, а сценарият пак ще бъде дело на Алин Брош МакКена, която предвождаше и оригинала.

Историята в новия филм ще проследи развитието и препятствията на Миранда Прийстли във все по-нишовата издателска дейсност в новия дигитален свят. Какво ще се случи със списание "Runway" и какви приключения очакват главните герои, предстои да разберем, но едно е сигурно - този път дяволът може да е облякъл и Шанел. Няма лошо, просто бизнес!

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer