НачалоНовиниДисплеят на Samsung Galaxy Z Flip5 оцеля след 400 000 сгъвания и разгъвания

Дисплеят на Samsung Galaxy Z Flip5 оцеля след 400 000 сгъвания и разгъвания

1152
Написана от  nixanbal 09 август 2023
Дисплеят на Samsung Galaxy Z Flip5 оцеля след 400 000 сгъвания и разгъвания

Експериментът на YouTube канала на поляка @Mrkeybrd, в който Galaxy Z Flip5 е подложен на непрестанни сгъвания и разгъвания, продължава. След като започналото като съревнования с Motorola Razr 40 Ultra видео се превърна в самостоятелен тест на Flip5 заради счупване екрана на Razr, сега моделът на Samsung успя да прескочи летвата от 400 000 сгъвания и разгъвания.

Припомням ви, че Samsung обещава дисплеят да е ОК след 200 000 сгъвания и разгъвания, което беше успешно изпълнено от телефона.

Тестовете продължиха и преди малко бяха прехвърлени 400 000 сгъвания и разгъвания на Galaxy Z Flip5. Смартфонът все още има напълно здрав дисплей, но се вижда, че пантата му вече е значително по-разхлабена, отколкото на нов модел. 

Galaxy Z Flip5 и големият Galaxy Z Fold5 тази година имат чисто нова панта и механизъм на сгъване спрямо предходните поколения, който позволява двете страни на корпуса да прилепнат идеално в затворено положение и намалява видимата бразда в дисплея. Освен това би трябвало да прави конструкцията по-устойчива. 

Screenshot 2023-08-09 at 13.54.00

Изглежда за да приключат тестовете по-бързо организаторите опитват да затормозят сгъваемия механизъм с допълнителни предизвикателства, включително сгъване и разгъване под вода, прибиране в плик с прах и боклуци, както и най-новото - омесване с брашно, захар, мляко и яйца. 

Видеото с теста продължава да се стриймва (вижте долу). 

Max заменя HBO Max в България от 21 май

След като през март 2022 г. HBO GО беше заменена от HBO Max, сега на хоризонта е следващият ребрандинг и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer