НачалоНовиниДизайнът на Huawei P60 беше разкрит предпремиерно

Дизайнът на Huawei P60 беше разкрит предпремиерно

2828
Написана от  nixanbal 18 март 2023
Дизайнът на Huawei P60 беше разкрит предпремиерно

Остават само 5 дни до премиерата на смартфоните от серията Huawei P60, но от компанията решиха да повдигнат завесата предпремиерно. Беше споделено изображение с анонс на събитието на 23 март, на което в целия му блясък се вижда новият флагман на компанията.

Huawei досега не е разкривала предварително как ще изглежда техен нов топмодел, така че този ход е интересен и заради това.

На постера се вижда смартфон с три камери, организирани върху правоъгълна плочка и с акцент върху средния обектив, който е ограден от голям сребрист ринг. Зад въпросния централен обектив изглежда е основната камера с широк обхват, над нея би трябвало да е ултрашироката, а най-отдолу е перископната камера за оптичен зуум.

Вижда се още светкавицата и бранда XMAGE, с който китайците обозначават камерите на флагманите си, откакто се разделиха с Leica. 

Huawei P60

Другият интересен детайл е цветът или по-скоро шарката на задния панел на Huawei P60. Тя изглежда като вътрешността на мидена черупка и това е първият телефон, при който виждаме подобна визия. 

Не е съвсем ясно дали това е стандартният Huawei P60, дали е Huawei P60 Pro или новата версия Huawei P60 Art, която се очаква да бъде показана с тях и за която се говори, че ще предлага 1 ТВ вградена памет.

На 23 март ще видим официалния дебют на тези устройства, а също на още цял куп други продукти на Huawei, включително на новия им сгъваем телефон в голям формат Huawei Mate X3.

Huawei Mate X3

Mate X3 също се появи предпремиерно в някои изображения, които би трябвало да разкриват дизайна му. За това устройство очакваме способна камера и супер тънко тяло, което ще ги доближи до размерите на стандартен телефон, дори по отношение на дебелината в сгънато положение. 

Honor V Purse е концептуален сгъваем смартфон, който изглежда като дамски аксесоар

На изложението IFA 2023 в Берлин току-що Honor обяви, че ще предлага в Европа сгъваемия си модел Magic V2, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer