НачалоНовиниДизайнът на новите модели Nokia Asha ще се доближи до серията Lumia

Дизайнът на новите модели Nokia Asha ще се доближи до серията Lumia

3142
Написана от  nixanbal 25 ноември 2013
Дизайнът на новите модели Nokia Asha ще се доближи до серията Lumia

Преди да предаде щафетата на Microsoft Nokia изглежда ще успее да приключи мисията си за доближаване дизайна на двете си серии мобилни устройства - Lumia и Asha. Twitter акаунтът @evleaks пусна изображения на няколко необявени модела от серията Asha, които могат лесно да бъдат объркани със смартфон Lumia. Не, това отгоре не върви под Windows Phone.

Устройството в червено е почти идентично с модела Lumia 720 например, но всъщност е необявен все още представител на серията Asha. Кодовото му име е Normandy и изглежда ще предлага нетипично голям сензорен дисплей. 

Nokia Asha 2 nixanbal

Вторият модел изглежда по-компактен, с по-малък и близък до квадрат дисплей, под който изненадващо има хардуерен бутон, а не капацитивен. Не е ясно каква е историята около устройството, а @evleaks само подсказва, че това е Nokia Asha Edition. 

Припомням ви, че преди няколко дни излязоха общо 5 кодови имена на необявени все още модели Nokia. Дали всички са от обновената серия Asha и ще се доближават ли всички като дизайн до смартфоните Lumia - предстои да разберем. 

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer