НачалоНовиниДнес започва Google I/O - очакваме нова голяма версия на Android

Днес започва Google I/O - очакваме нова голяма версия на Android

2734
Написана от  nixanbal 25 юни 2014
Днес започва Google I/O - очакваме нова голяма версия на Android

25 юни е, а щом се съмне и отвъд Атлантика в Сан Франциско започва поредното издание на конференцията за разработчици Google I/O. Там тази година очакваме куп новини около Android, включително новото голямо издание.

Спекулациите, че Google ще ни позволи да надникнем към новата версия на Android започнаха след интервю с шефа на платформата Съндар Пичай за Bloomberg Businessweek. В него Пичай прави сериозна заявка да покаже колко по-напред от конкуренцията е зеленото роботче и се смята, че това е препратка към превю на следващата версия.

Ако има нова версия на Android, то би трябвало да видим и ново устройство Nexus с нея, освен ако не се окаже вярно, че Google се отказва от серията

Дали става въпрос за Android 5.0 или все още оставаме на 4.х, дали името ще бъде Lollipop, Lemonade или друго - предстои да разберем. По-важното е какви промени ще донесе ъпдейтът и до колко устройства ще достигне впоследствие. 

Освен нова версия на Android от Google I/O очакваме и нови носими технологични играчки с платформата Android Wear, каквaто се говори, че ще покаже Samsung. 

Какво име очаквате за новия Android, ако приемем, че започва с буквата L?

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer