НачалоНовини"Домът на дракона" се завръща с втори сезон в началото на лятото

"Домът на дракона" се завръща с втори сезон в началото на лятото

992
Написана от  nixanbal 03 ноември 2023
"Домът на дракона" се завръща с втори сезон в началото на лятото

Сериалът "Домът на дракона" се завръща през 2024 г. След успеха на първия сезон от 2022 г., миналия април започнаха снимките на продължението и днес стана ясно, че потребителите ще могат да го гледат през следващото лято. 

Оригиналният сериал на HBO е базиран на  „Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин и действието в него се развива 200 години преди събитията от „Игра на тронове“ с фокус на дом Таргариен.

В драматичния сериал участват Пади Консидайн, Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Стив Тусен, Ив Бест, Соноя Мизуно, Фабиен Франкел и Рис Ифанс.

През април 2023 г. HBO даде старт на снимките на втория сезон в Leavesden Studios в Обединеното кралство. Днес беше официално обявено, че той ще стартира в началото на лятото на 2024 г., като отново ще може да се гледа в стрийминг платформата HBO Max, или само Max, ако ребрандингът дотогава е преминал и в Европа. 

Сезон две ще включва 8 епизода, или с 2 по-малко от пилотния. 

Третите сезони на "Еуфория" и "Белият лотус", други хитови сериали на HBO, са били отложени за 2025 г., а продукцията на "Последните оцелели" 2 започва догодина, така че вероятно също ще излезе през 2025 г. 

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer