НачалоНовини"Дюн: Част втора" прави своя стрийминг дебют заедно с Max на 21 май

"Дюн: Част втора" прави своя стрийминг дебют заедно с Max на 21 май

483
Написана от  STAN 14 май 2024
"Дюн: Част втора" прави своя стрийминг дебют заедно с Max на 21 май

Блокбъстърът "Дюн: Част втора" на Warner Brothers Discovery ще направи своя стрийминг дебют на 21 май, заедно с ребрандинга на стрийминг платформата HBO Max, която ще се трансформира в новата и подобрена услуга - Max.

Един от най-касовите филми за годината "Дюн: Част втора" ще бъде наличен за стрийминг още на старта на новата стрийминг услуга на Warner Brothers Discovery - Max.

Продължението на римейка на "Дюн", който излезе през 2021 г., постигна приходи от над $700 милиона в бокс офиса и връща зрителите обратно във фантастичния свят, създаден от Франк Хърбърт, изпълнен с мистерия, заплетени взаимоотношения и спиращи дъха моменти.

Феновете на поредицата ще могат да видят отново своите любими Тимъти Шаламе (Пол Атреидски), Зендея (Чани) и Ребека Фъргюсън (Лейди Джесика), както и новодошлите Остин Бътлър (Фейд Рота) и Кристофър Уокън (Император Шадам IV).

Режисьор на епичната лента отново е Денис Вилньов, който се очаква да се завърне на капитанския пост и за третия филм от поредицата.

6e75b7e5f4c5b78234bea47287b2a82b L

Обновената стрийминг услуга на WBD, Max, стартира в България на 21 май. Тя ще замени досегашния дом на сериали като "Игра на тронове", "Семейство Сопрано" и "Приятели" HBO Max. Последната пък бе наследник на един от основоположниците на стрийминг услугите в България - HBO GО.

Новата платформа ще предлага повече съдържание от каталозите на легендарното студио, риалити предавания от Discovery, HGTV и TLC, както и спортен пакет, в който ще се излъчват събития от каталога на Евроспорт. Летните Олимпийски Игри в Париж ще бъдат достъпни през Max за всички абонати на услугата. 

Повече за ребранда можете да научите в нашия материал по темата ТУК.

Xiaomi 12 Pro предлага тройна 50 МР камера, Snapdragon 8 Gen 1 и 120 W зареждане

Xiaomi представи днес новата си серия Xiaomi 12, която засега включва моделите Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer