НачалоНовиниДвата модела iPhone 14 Pro може да предложат по-голяма батерия

Двата модела iPhone 14 Pro може да предложат по-голяма батерия

396
Написана от  dessyteneva 05 септември 2022
Двата модела iPhone 14 Pro може да предложат по-голяма батерия

Двата модела iPhone 14 Pro ще предложат по-голяма батерия, твърди журналистът Марк Гърман, броени дни преди официалната премиера на серията. Това ще е втората поредна година, в която Apple ще увеличи размера на батерията, подобрявайки същевременно и производителността на процесора, а в допълнение компанията ще се фокусира и върху eSIM технологията.

Не за пръв път чуваме подобни твърдения, след като още през юни ShrimpApplePro пусна в Twitter информация за капацитета на батериите на новите модели iPhone 14. Интересното обаче е, че Гърман не споменава базовите модели в серията, което може да означава, че и тук ще се отрази диференциацията между тях и Pro версиите. Като дизайн се очаква, освен липсата на ноч, двата Pro модела да са малко по-големи и да имат по-тънки рамки около дисплея.

Що се отнася до серията iPhone 14 като цяло, дни преди премиерата Гърман обобщава само, че двата базови модела ще получат “някои промени в хардуера на камерата”. Основният фокус ще е върху Pro моделите, които според него ще получат селфи камера с автофокус, подобрени сензори за лицево разпознаване, нов 48 МР сензор за камерата, заедно с подобрени телефото и ултраширок, както и новия чипсет A16.

Въпреки предишните твърдения, че компанията може да се откаже от физическия слот за SIM карта, все още не е ясно дали това ще се случи сега. Журналистът посочва, че Apple може да направи това тази или следващата година. А до колко е вярно всичко това, ще научим в сряда вечерта.

5 ключови подобрения в Samsung Galaxy A54 5G

Смартфоните в серията Galaxy A са сред най-продаваните устройства на Samsung, като тази година промяната при Galaxy A54 5G е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer