НачалоНовиниЕксклузивно: Детайли за LG G3 и приблизителен макет на дизайна

Ексклузивно: Детайли за LG G3 и приблизителен макет на дизайна

18536
Написана от  nixanbal 16 април 2014
Ексклузивно: Детайли за LG G3 и приблизителен макет на дизайна

LG е една от малкото от водещите компании, която все още не е представила своя флагман при смартфоните за 2014 г. Слуховете все по-често споменават месец май като евентуален период за премиерата на LG G3, но в nixanbal.com ви предлагам някои предварителни детайли за устройството, както и приблизителен макет на неговия дизайн. 

Информацията идва от мой източник, който е разглеждал телефона, но, разбира се, ще остане неназован. Възможно е тези детайли да бъдат променени във финалната версия на устройството, така че все пак приемете ги с едно наум. 

Голям дисплей с изключително тънка рамка и компактни размери на корпуса

Като дизайн G3 ще бъде с ширина и височина приблизително идентични с тези на Samsung Galaxy S5, но моделът на G3 ще има значително по-фини рамки около дисплея си. Затова и в същите физически размери G3 ще побере по-голям дисплей - вероятно 5.5", точно както твърдят слуховете. Дисплеят бил с около сантиметър по-висок от този на S5.

На гърба си LG G3 отново ще е събрал бутоните за контрол силата на звука и този за включване, които обаче ще са по-фини спрямо G2, а в On/Off бутона ще има и малък LED диод. 

Камерата ще е разположена над тези бутони, а от двете й страни ще се намират светкавицата и тъмен елемент, който вероятно е инфрачервен порт. 

Гърбът на LG G3 ще бъде от поликарбонат, матиран, без релеф, но с шарка, идентична с тази при металния HTC One M8, разказва източникът. Към страните си корпусът ще бъде изтънен и ще има тънка лайстна отляво и отдясно. Капакът се сваля.

Очакваме дисплей с резолюция 2440х1560 пиксела

За дисплея изглежда ще се потвърдят очакванията да бъде с QuadHD резолюция - гледката била впечатляваща, макар и окото да не е способно да я определи като по-добра от тази при най-добрите Full HD екрани в момента. Камерата на въпросния апарат е била с максимална резолюция отново 13 МР. 

Всичко това и останалите детайли около LG G3 ще научим тепърва - официалната премиера може да се случи още следващия месец. 

И отново - имайте предвид, че макетът горе е само за илюстрация и не претендира да показва финалния дизайн на LG G3. 

5 НЕЩА за таблета Lenovo Tab P11

След като в края на миналата година ви представих таблета Tab P11 Pro на Lenovo, днес у мен е моделът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer