НачалоНовиниПреминавате от iPhone към Android? Ерик Шмид има упътване за вас...

Преминавате от iPhone към Android? Ерик Шмид има упътване за вас...

3698
Написана от  nixanbal 25 ноември 2013
Преминавате от iPhone към Android? Ерик Шмид има упътване за вас...

"Много от iPhone приятелите ми преминават към Android" - така започва най-новото съобщение на Ерик Шмид в социалната мрежа Google+, в което председателят на компанията пусна упътване как потребителите най-лесно да направят прехода от iPhone към смартфон с Android. Точно така - самият Шмид дава насоки за новодомците в мобилната им платформа.

В дългото около 900 думи или няколко страници на Word послание Шмид подробно описва всяка стъпка от включването на новото устройство, през синхронизацията с Gmail, прехвърлянето на музиката, снимките и т.н.  

Интересното е, че в началото на упътването председателят и някогашен главен изпълнителен директор на Google обръща внимание на няколко конкретни производителя, подкрепящи Android. По-конкретно споменава имената Samsung, Motorola и Nexus. Според Шмид смартфоните на тези компании са "с по-добри дисплеи, по-бързи са и с по-интуитивен интерфейс".

"Те са чудесни подаръци за Коледа за потребител на iPhone", заявява той. 

Дори това да е така, какво ще кажат останалите партньори на Google (HTC, Sony, Lenovo и т.н.)? Като цяло нестандартен ход на Шмид, който не си представям да предприеме например Тим Кук, шефът на Apple. 

 

 

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra размива границата между таблета и лаптопа

В последните години технологичните компании все по-успешно размиват границата между таблета и лаптопа, като често се питаме какво точно означава…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer