НачалоНовиниЕто какви са новите планове и цени на стрийминг услугата Max за България

Ето какви са новите планове и цени на стрийминг услугата Max за България

2195
Написана от  nixanbal 19 април 2024
Ето какви са новите планове и цени на стрийминг услугата Max за България

Преди няколко седмици научихме официално, че от 21 май стрийминг услугата HBO Max ще стане Max и ще включва ново съдържание. Заедно с това ще има промяна в цените и плановете, а днес имаме и пълните детайли за тях. 

HBO Max ще се превърне в Max, която ще включва досегашното съдържание, както и това на discovery+ и Eurosport. Съдържанието ще бъде "повече от двойно" спрямо това, което предлага настоящата услуга.

Приложението ще бъде подобрено и ще има нови функции, като потребителите ще трябва да свалят Max от своя онлайн магазин за приложения, а онлайн ще бъдат пренасочвани към новия домейн https://www.max.com/bg/en.

Ключова промяна е, че Max ще има два плана, а не само един, както беше досега с HBO Max. В България ще се предлага Стандартен план и Премиум план, а също и Допълнение "Спорт".

Нови планове и цени

Стандартен план на Max ще струва 7.99 евро на месец или 79.90 евро при сключване на годишен абонамент. Това е с 1 евро повече на месец от досегашната цена за HBO Max, но тук съдържанието ще бъде с максимум Full HD резолюция и няма да има достъп до 4K заглавия. Клиентите на Стандартен план ще могат да стриймват едновременно на две устройства, ще имат опция за до 30 изтегляния на съдържание за гледане офлайн, а планът ще включва и всичко от "Париж 2024".

Премиум план на Max ще струва 9.99 евро на месец или 99.90 евро за година, като ще предлага стрийминг на до 4 устройства едновременно, до 100 изтегляния за офлайн гледане, всичко от "Париж 2024", както и достъп до 4K съдържание и Dolby Atmos звук, когато се предлагат такива. 

Допълнение "Спорт" е допълнителен пакет със спортно съдържание, който се заплаща отделно върху някой от по-горните два плана за 3 евро на месец. Той ще осигури достъп до отразяване на спортни събития, сред които тенис турнири от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на живо Eurosport 1 и Eurosport 2 и други. 

На този етап у нас няма да се предлага план с реклами, който би свалил цената с няколко евро. В Румъния н апример ще има такъв за 4.99 евро. 

Условията за абонатите, които досега използват HBO Max чрез оператор, ще зависят от доставчика. А ако сте абонат на HBO Max по условията "отстъпка за цял живот" - Max ще се предлага със същия процент намаление, какъвто е бил при HBO Max, но от новата, по-висока цена. 

Електромобилът на Xiaomi ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.78 секунди и има до 800 км пробег

Xiaomi повдигна сериозно завесата над първия си електромобил, който ще се предлага под името SU7. Луксозно изглеждащото возило обещава отлични…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer