НачалоНовиниFacebook разработва смартчасовник с две камери

Facebook разработва смартчасовник с две камери

474
Написана от  nixanbal 10 юни 2021
Facebook разработва смартчасовник с две камери

Facebook работи върху смартчасовник, който ще разполага с две камери, съобщава The Verge. Устройството е планирано за "следващото лято", като се очаква да предлага и директна връзка към мрежите на операторите. 

Смартчасовникът на Facebook щял да представлява отделящ се от стоманената си рамка дисплей, който ще може да се прикрепва чрез аксесоари към други предмети, например раници.

Акцентът при това устройство изглежда ще са двете камери. Едната, върху дисплея, щяла да служи основно за видеоразговори, а тази отзад - за видеозапис, когато часовникът е отделен от рамката си. 

Facebook планира също LTE свързаност, така че устройството да не изисква задължителна връзка със смартфон, за да се споделят снимките с него и да се комуникира през приложенията от групата - Facebook, Messenger, Insyagram и WhatsApp.

Смартчасовникът на Facebook ще се предлага в черно, бяло и златно, като се очаква през лятото на 2022 г. на цена около $400, но тя може да се промени.  

Илюстрация - The Verge

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer