Facebook въвежда възможност за изтриване на изпратени съобщения в Messenger
В приложението Messenger на Facebook всички потребители вече могат да изтриват изпратени съобщения, дори да са в групов чат. Има едно условие обаче - това може да се случи в рамките на 10 минути след натискане на бутона Send.
Новата функционалност работи като задържите пръст върху вече изпратеното съобщение и изберете опцията Remove for Everyone. Останалите участници в чата вече няма да виждат вашия коментар, а текст, че съобщението е било премахнато.

Има и опция за изтриване на съобщението само за вас (Remove for You), при което останалите ще продължат да го виждат, но не и вие.
По-горната функционалност е достъпна за всички потребители с най-новата версия на Messenger за iOS и Android.
Линкът е копиран