НачалоНовиниFibank вече поддържа и Xiaomi Pay за моделите Xiaomi Watch S3 и Band 7 NFC

Fibank вече поддържа и Xiaomi Pay за моделите Xiaomi Watch S3 и Band 7 NFC

442
Написана от  nixanbal 17 май 2024
Fibank вече поддържа и Xiaomi Pay за моделите Xiaomi Watch S3 и Band 7 NFC

Fibank обяви, че добавя поддръжка и на Xiaomi Pay, с което собствениците на избрани модели смарт гривни и часовници на тази марка ще могат да използват банковата си карта за разплащания с тях. Банката вече поддържа доста богата гама от дигитални услуги за разплащане, включваща Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fitbit и Xiaomi Pay.

Клиентите на Fibank с дебитна или кредитна карта Visa имат възможността да я дигитализират в смарт часовник Xiaomi. Това могат да са моделите Watch S3 и Band 7 NFC.

Чрез услугата Xiaomi Pay те могат да извършват бързи и сигурни безконтактни операции на ПОС терминали в търговски обекти, да правят покупки в Android приложенията или да плащат при онлайн търговци.

За да се активира Xiaomi Pay, е необходимо да бъде инсталирано приложението Mi Fitness в мобилния телефон, като функцията e достъпна както за Android, така и за iOS. В приложението двете устройства трябва да бъдат свързани. Картата се добавя към електронния портфейл през приложението от меню Devices - > Xiaomi Pay. За извършване на плащане се активира смарт часовникът, от меню "Cards" се избира картата и устройството се доближава до ПОС терминала.

6 НЕЩА за новите Neo QLED телевизори на Samsung

Стартът на Световното първенство по футбол в Катар 2022 е повод за много потребители да се замислят за ъпгрейд на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer