НачалоНовиниФиксираните услуги на Vivacom ще са безплатни за 3 месеца за хората от наводнените райони

Фиксираните услуги на Vivacom ще са безплатни за 3 месеца за хората от наводнените райони

786
Написана от  nixanbal 08 септември 2023
Фиксираните услуги на Vivacom ще са безплатни за 3 месеца за хората от наводнените райони

Vivacom обяви днес, че през следващите три месеца няма да таксува своите клиенти на фиксирани услуги в пострадалите от наводненията по Черноморието. От тази помощ ще могат да се възползват частните клиенти, които имат текущи договори за стационарни услуги на оператора. 

В знак на солидарност с пострадалите в това бедствие и техните семейства, телекомът се ангажира да окаже пълна подкрепа, се казва в разпространено днес съобщение до медиите. Vivacom ще предостави безплатна фиксирана свързаност на своите частни клиенти в засегнатите региони за следващите 3 месеца.

През септември, октомври и ноември частните клиенти на Vivacom в Царево, Ахтопол, Лозенец, Синеморец, Варвара, Бродилово, Кости, Велика, Резово, Българи, Изгрев, Фазаново и Кондолово ще получат безплатно всички фиксирани услуги, които ползват по своите действащи договори, включително сателитна телевизия, EON интерактивна телевизия, оптичен интернет, интернет през различни технологии и домашни стационарни телефони.

Honor пуска MagicOS 8.0 с AI функции за Honor 90 и за сгъваемия Honor Magic V2

От сцената на технологичното изложение VivaTech тази сутрин в Париж главният изпълнителен директор на Honor, Джордж Жао, обяви, че в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer