НачалоНовиниФилмът Dungeons & Dragons влиза в SkyShowtime от 29 септември

Филмът Dungeons & Dragons влиза в SkyShowtime от 29 септември

372
Написана от  nixanbal 06 септември 2023
Филмът Dungeons & Dragons влиза в SkyShowtime от 29 септември

Филмът Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, базиран на легендарната настолна игра от Hasbro, ще се предлага за стрийминг по SkyShowtime от 29 септември. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves към момента е с рейтинг Certified Fresh от 91% според критиците в Rotten Tomatoes и с рейтинг 93% от публиката.

Крадец и група странни приключенци се наемат да извършат епичен грабеж на изгубена реликва, но всичко се обърква ужасно, когато се заплитат с неправилните хора.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Филмът е представен от Paramount Pictures в сътрудничество с eOne и е с участието на Крис Пайн, Мишел Родригес, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит, София Лилис и Хю Грант. Във филма участват също така и Клои Коулман и Дейзи Хед.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, базиран на играта Dungeons & Dragons на Hasbro, е направен от режисьорите Джонатан Голдстийн и Джон Франсис Дейли, историята е дело на Крис Маккей и Майкъл Гилио, а сценаристите са Джонатан Голдстийн, Джон Франсис Дейли и Майкъл Гилио. 

Honor 90 с 200 МР камера идва в България + цени и версии

На специално събитие в Париж току-що Honor представи за Европа новия си смартфон Honor 90. Устройството в позиционирано във високия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer