НачалоНовиниФункциите за превод на Galaxy AI ще получат поддръжка на допълнителни езици още тази година

Функциите за превод на Galaxy AI ще получат поддръжка на допълнителни езици още тази година

2252
Написана от  nixanbal 28 март 2024
Функциите за превод на Galaxy AI ще получат поддръжка на допълнителни езици още тази година

Днес започна разпространението на ъпдейта до One UI 6.1 за избрани устройства на Samsung от 2023 г., с който компанията ще добави и за тях функциите от пакета Galaxy AI. Успоредно се появи информация, че компанията ще добави нови езици към функциите за превод, които ще бъдат достъпни още тази година. 

Към момента функциите Live Translate и Chat Assist в Galaxy AI поддържат 13 езика или 17 с разновидностите на някои от тях. Това са английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, полски, японски, хинди, корейски, тайландски, виетнамски и китайски. 

Списъкът обаче предстои да бъде разширен, беше обявено още през януари, като днес GSMArena.com дават малко повече детайли. Новата информация всъщност е тази, че нови езици ще бъдат добавени още през 2024 г. Този ангажимент с по-ясен срок е добре дошъл, независимо че не знаем с кои и с колко езика ще набъбне списъкът. 

Galaxy N-1 AI Family KV 2

Все още очакваме да бъде добавен и българският, но предвид малкият брой хора, които го използват, едва ли е сред най-приоритетните за Samsung. 

От същия източник става ясно, че със стартиралия днес ъпдейт за моделите Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ и Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy AI ще се поддържа вече от над 100 милиона устройства на Samsung. 

Изкуствен интелект като значка на ревера - може ли AI Pin да измести смартфона

Младата технологична компания Humane е горещата тема на седмицата, след като на 9 ноември стана ясно, че е готова да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer