НачалоНовиниGalaxy AI идва за Galaxy S23 и други устройства в края на март

Galaxy AI идва за Galaxy S23 и други устройства в края на март

1409
Написана от  nixanbal 22 февруари 2024
Galaxy AI идва за Galaxy S23 и други устройства в края на март

Още при анонса на Galaxy S24 стана ясно, че пакетът екстри Galaxy AI ще бъде достъпен и за други устройства на Samsung, а днес имаме и по-конкретни детайли. Компанията обяви, че ъпдейтът с тези базирани на изкуствен интелект функции се задава за Galaxy S23 и други модели в края на март. 

Актуализацията на One UI 6.1 ще бъде пусната в края на март за смартфоните Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra и Galaxy S23 FE, за сгъваемите модели Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fol5, както и за таблетите от серията Galaxy Tab S9. 

Шефът на мобилното подразделение на Samsung обяви, че планира да предложи Galaxy AI на над 100 милиона Galaxy потребители през 2024 г.

001-New-One-UI-61-Update-Brings-Galaxy-AI-to-More-Galaxy-Devices

Пакетът екстри, който потребителите на изброените по-горе устройства могат да очакват, включва Chat Assist, Live Translate, Interpreter, Circle to Search with Google, Note Assist, Browsing Assist, Transcript Assist, както и функционалностите за редакция на изображения, включително Edit Suggestion и Instant Slow-mo. 

002-New-One-UI-61-Update-Brings-Galaxy-AI-to-More-Galaxy-Devices

Междувременно в изявление тази седмица шефът на мобилното подразделение на Samsung загатна, че Galaxy AI може да са налични и в задаващия се смарт пръстен на компанията. 

Samsung Galaxy S24 и Galaxy S24+ предлагат Galaxy AI, чипсет Exynos, по-големи дисплеи и батерии

Заедно с премиум модела Galaxy S24 Ultra току-що в Сан Хосе, Калифорния, Samsung представи и неговите два подгласника - Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer