НачалоНовиниGalaxy Ring може да е звездата на следващото събитие Unpacked на Samsung

Galaxy Ring може да е звездата на следващото събитие Unpacked на Samsung

1302
Написана от  nixanbal 11 септември 2023
Galaxy Ring може да е звездата на следващото събитие Unpacked на Samsung

Т.нар. "умен пръстен" на Samsung е продукт, за който слушаме отдавна, а слуховете за съществуването му бяха подхранени от поредица запазени марки от корейците, включително Galaxy Ring. Напоследък отново се заговори за необичайното устройство от категорията на носимите технологии, като според @universeice пръстенът може да бъде обявен заедно с флагман смартфоните Galaxy S24. 

Samsung може да представи Galaxy Ring още на следващото си събитие от серията Unpacked, което означава, че той ще дебютира заедно с Galaxy S24 в началото на годината. Анонсът всъщност ще бъде дори по-скоро от обичайното, тъй като според източника Samsung ще организира премиерата през януари, а не февруари. 

Компанията и преди е обявявала флагманите си през януари, например с Galaxy S21, така че това не е съвсем необичайно. 

Galaxy Ring

По-интересното е, че според информацията, цитирана от SamMobile, Galaxy Ring ще бъде звездата на въпросното събитие, с което се намеква, че смартфоните могат дори да бъдат засенчени. 

А какво всъщност е Galaxy Ring?

Това е условното название и само едно от регистрираните имена, с които на този етап наричаме смарт пръстена на Samsung. Очаква се това да бъде устройство, което потребителите да носят на пръста си като стандартен пръстен и с което да могат да измерват различни здравни показатели - също като със смарт часовник. Тези данни най-вероятно ще се прехвърлят и преглеждат на смартфона, като за момента не са ясни други подробности. Не се знае например дали Galaxy Ring ще има някакъв миниатюрен дисплей или пък какви точно сензори ще използва.

Премиерата обаче изглежда е на хоризонта, така че до няколко месеца може да разберем всички детайли. 

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer