НачалоНовиниGalaxy S25 Ultra може да разполага с една камера по-малко

Galaxy S25 Ultra може да разполага с една камера по-малко

543
Написана от  nixanbal 14 май 2024
Galaxy S25 Ultra може да разполага с една камера по-малко

Премиерата на Galaxy S25 се очаква едва в началото на 2025 г., но слуховете за тези смартфони вече започнаха. Нова информация разкрива детайли за камерата на прототип на Galaxy S25 Ultra, която изглежда ще предлага един сензор по-малко спрямо предшестващия модел.  

Galaxy S25 Ultra ще разполага с основна, ултраширока и перископна камера, така че телефото камерата за 3х оптичен зуум се очаква да отпадне. Вместо това компанията ще залага това приближение да бъде реализирано с основната камера.

А основната камера ще бъде със същия по-размер и мегапиксели сензор като преди, което означава 200 МР 1/1.3", но пък се говори за подобрения в улавянето на светлина. Ултрашироката камера ще остане непроменена или поне е такава в прототипа, за който източникът говори. 

И може би най-интересната промяна е, че перископната камера ще има две фокусни разстояние за приближение, които ще бъдат 4х и 5х или 6х и 7х. Това няма да бъде продължителен оптичен зуум, какъвто предлага Xperia 1 V, но ще се предлагат изображения с оптично качество при тези две стойности на зуум. 

Всичко това, разбира се, е информация, базирана на ранен прототип, и все още не е ясно дали Samsung няма да предприеме допълнителни промени до анонса на Galaxy S25 Ultra.

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer