НачалоНовиниGalaxy Watch 5 все пак може да предложи сензор за измерване температура на кожата

Galaxy Watch 5 все пак може да предложи сензор за измерване температура на кожата

1005
Написана от  dessyteneva 04 юни 2022
Galaxy Watch 5 все пак може да предложи сензор за измерване температура на кожата

Galaxy Watch 5 все пак може да предложи сензор за измерване на температура, става ясно от данни в последната бета версия на приложението Samsung Health. Те потвърждават и слуховете, че часовникът ще се предлага само в два варианта – Galaxy Watch 5 и Galaxy Watch 5 Pro.

Информацията се базира на скрийншот, споделен в Reddit, на който ясно се вижда бутон за вкючване на опцията за измерване на температура по време на сън. Това в известна степен е изенадващо, след като прешишни слухове твърдяха, че компанията се е отказала от тази опция заради проблеми с точността на сензора и алгоритъма на функцията и тя няма да дебютира с предстоящия Galaxy Watch 5.

galaxy watch 5 temperature

Освен любопитната подробност за възможността за измерване на температурата на кожата, новата бета версия на приложението сякаш потвърждава и още един слух – тази година няма да видим Classic версия. Информацията идва от 9to5Google и скрийншот от приложението, на който няма и следа от третия модел на часовника.

galaxy watch 5

Това не е първият път, когато Samsung неволно разкрива предпремиерно информация за своите продукти в Health, след като миналата година, близо месец преди дебюта им, в приложението се появиха имената на Galaxy Watch 4 и Watch 4 Classic.

Очаква се Galaxy Watch 5 да пристигне в два размера – 40 и 42 мм, докато Galaxy Watch 5 Pro ще се предлага само в един размер, но пък ще има титаниев корпус, сапфирено стъкло и по-мощна 572 mAh батерия.

Дали всичко това е вярно, ще разберем през август, когато се очаква премиерата на смартчасовниците. 

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer