НачалоНовиниGalaxy Z Fold5 премина през изтезанията на @JerryRigEverything

Galaxy Z Fold5 премина през изтезанията на @JerryRigEverything

482
Написана от  nixanbal 10 август 2023
Galaxy Z Fold5 премина през изтезанията на @JerryRigEverything

Сгъваемите смартфони имат един кошмар и той носи името на YouTube канала @JerryRigEverything, където авторът Зак Нелсън подлага устройствата на различни изпитания. Наскоро в ръцете му се огънаха Pixel Fold и Motorola Razr 40 Ultra, а сега дойде ред за изтезанията на Galaxy Z Fold5.

Оказва се, че новият механизъм на сгъване при Galaxy Z Fold5 е достатъчно подсилен, за да устои на огъването в обратна посока. Пантата на смартфона не се предаде, дори след като беше посипан с пясък и сгъван и разгъван с него.

Разочароващото е, че не успяхме да видим отделните слоеве на дисплея и какво точно представлява новият слой за разпределяне на шока при удар. 

Иначе във видеото можете да видите традиционното драскане по целия корпус и двата дисплея, при които Зак използва скалата на Моос. Там по-скоро няма изненади какво ще се случи, ако сте гледали предишни клипове в този канал, тъй като Galaxy Z Fold5 има обичайните алуминиева рамка, външен дисплей с Gorilla Glass Victus 2 и вътрешен екран с покривно фолио, което не се маха или подменя от потребителя. 

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer