НачалоНовиниGalaxy Z Fold6 може да запази конфигурацията си от камери непроменена

Galaxy Z Fold6 може да запази конфигурацията си от камери непроменена

219
Написана от  nixanbal 08 април 2024
Galaxy Z Fold6 може да запази конфигурацията си от камери непроменена

Остават около 3 месеца до премиерата на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, като през последните седмици слуховете около тях започват да стават все повече. Сега се появи информация, касаеща камерата на Galaxy Z Fold6. 

Камерата на Galaxy Z Fold6 е абсолютно идентична с тази на Galaxy Z Fold5, твърди @universeice, който е надежден източник от социалната мрежа Х. Той твърди, че предната, задната и дори камерата под дисплея на Fold6 са същите като тези на предходния модел. 

Разбира се, това най-вероятно се отнася до хардуера - сензорите и обективите, но е възможно чрез софтуерни оптимизации или благодарение на чипсета смартфонът все пак да предлага по-добри снимки и видеозапис.

Освен това в допълнителни постове източникът посочва, че тази информация касае камерата на Galaxy Z Fold6, но не се знае какво ще предложи Galaxy Z Fold6 Ultra, за който също се говори, че се подготвя. 

Като цяло на този етап мистерията около лятното събитие на Samsung продължава и слуховете не са съвсем хомогенни дали компанията ще представи стандартен Galaxy Z Fold6 и неговата версия Ultra или обратното - олекотена версия Fan Edition. 

Официална премиера на Samsung Galaxy S24 Ultra: генеративен изкуствен интелект, Snapdragon 8 Gen 3 и нова камера за 5х зуум

Samsung представи току-що в Сан Хосе, Калифорния, новите си флагмани в серията Galaxy S24, като начело е премиум смартфонът Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer