НачалоНовиниГалерия от снимки показва Galaxy Z Flip 4 предпремиерно

Галерия от снимки показва Galaxy Z Flip 4 предпремиерно

820
Написана от  dessyteneva 13 юни 2022
Галерия от снимки показва Galaxy Z Flip 4 предпремиерно

Очаква се Galaxy Z Flip 4 да бъде представен през август, но още сега цяла галерия от снимки разкрива дизайна му предпремиерно, благодарение на TechTalkTV. Изображенията най-вероятно са на прототип на предстоящия смартфон със сгъваем дисплей, а дизайнът на устройството е почти идентичен с този на неговия предшественик Galaxy Z Flip 3 – две вертикално подредени камери, малък външен дисплей и вътрешен с изрязана селфи камера.

Това е на пръв поглед, но източникът подчертава фините разлики между стария и новия модел – Galaxy Z Flip 4 очевидно идва с по-малко забележима гънка на дисплея, което става ясно от краткото видео, а пантата изглежда значително по-малка, поради което според източника, телефонът се чувства малко по-лек. Той подчертава също така и малко по-големия външен дисплей, като споменава, че ако не бъде сравнен директно с този на Galaxy Z Flip 3, раликата е незабележима.

Screen-Shot-2022-06-12-at-7 1

Що се отнася до останалите спецификации, очаква се апаратът да е базиран на Snapdragon 8+ Gen 1 с 8 GB RAM и поне 256 GB памет. Освен това се предполага, че батерията му ще е малко по-мощна – 3400 mAh, в сравнение с 3300 mAh при Z Flip 3, което, въпреки че не е голямо увеличение, вероятно би оказало съществено влияние при ежедневната употреба на телефона.

Screen-Shot-2022-06-12-at-7

Други слухове сочат още по-голямо увеличение на капацитета - до 3700 mAh и 25 W зареждане, но дали това е вярно, ще разберем едва когато Samsung представи новите си модели със сгъваем дисплей през август.

Screen-Shot-2022-06-12-at-7 2

Screen-Shot-2022-06-12-at-7 3

Малко по-късно видеото беше свалено от YouTube, което подсказва, че става въпрос за реално устройство, собственост на Samsung. 

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer