НачалоНовиниGIVEAWAY: Спечелете технологично устройство от #MiSteryBOX на Xiaomi

GIVEAWAY: Спечелете технологично устройство от #MiSteryBOX на Xiaomi

2103
Написана от  nixanbal 16 април 2021
GIVEAWAY: Спечелете технологично устройство от #MiSteryBOX на Xiaomi

Ето че дойде време за обещания Giveaway, който организираме заедно с Xiaomi по случай протичащия в момента и в България Mi Fan Festival 2021. В него един от вас ще спечели #MiSteryBOX на Xiaomi, подобен на този, който разопаковах аз преди няколко дни. Какво е устройството в него? Това трябва да отгатнете вие. 

Кампанията ще се проведе в Instagram профила на nixanbal, където можете да се включите с различни предположения за това какво има в кутията. Приемат се всякакви отговори!

Може да е смартфон, може да е смартчасовник, гривна, слушалки или друг технологичен продукт от екосистемата на Xiaomi, която включва доста различни продуктови категории, но все пак имайте предвид, че нещото трябва да може да се събере в тази кутия. 

Спечелете MiSteryBOX от Xiaomi и nixanbal.com

Условията да се включите в томболата можете да видите в поста в Instagram - https://www.instagram.com/p/CNuozL1jL7h/, като печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип след 23 април. 

Успех на всички!

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Watch 3

Заедно с топмодела Galaxy Note 20 Ultra на Samsung беше представен и най-новият смартчасовник на компанията - Galaxy Watch 3.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer