НачалоНовини"Гладиатор 2" излиза на арената със зрелищен първи трейлър

"Гладиатор 2" излиза на арената със зрелищен първи трейлър

509
Написана от  STAN 09 юли 2024
"Гладиатор 2" излиза на арената със зрелищен първи трейлър

Продължението на класическия филм с Ръсел Кроу ще разкаже историята на Луций (Пол Мескал), син на Лусила (Кони Нилсън) и племенник на Комод, който е и бившият пълноправен наследник на римския трон. Той бива пленен и попада в ръцете на безмилостния търговец на роби Макринус (Дензъл Уошингтън). Премиерата на лентата ще бъде на 15 ноември, а във филма ще видим още Педро Паскал (The Mandalorian) и Джоузеф Куин (Stranger Things), а начело отново ще бъде Ридли Скот.

Двадесет и четири години изминаха, откакто чухме Ръсел Кроу да крещи "Are you not entertained?" от колизеума в Рим като част от един от най-легендарните филми създавани някога - "Гладиатор".

gladiator-2-poster-668be51126de3

Сега е време и за неговото продължение, което, ако съдим по трейлъра и актьорския състав, ще бъде не по-малко зрелищно и запомнящо се.

"Гладиатор 2" ще разказва историята на Луций (Пол Мескал) - син на Лусила (Кони Нилсън) и племенник на Комод (Хоакин Финикс), с който Максимус (Ръсел Кроу) се разправи в първия филм. Заради дебнеща над живота му опасност, Лусила изпраща сина си далеч от Римската империя, за да може да остане жив, макар и далеч от майка си и правото си върху престола.

Години по-късно, вече пораснал, Луций бива пленен от римската армия, в която е и персонажът на Педро Паскал - генерал Акаций, някогашен възпитаник на Максимус. Ставайки военнопленник, той е изпратен на арената от безмилостния търговец на роби и оръжия Макринус, чиято роля ще бъде изпълнена от Дензъл Уошингтън. Там той ще трябва да се бори както за свободата си, така и за свободата на цялата империя.

768x

По всичко изглежда, че зрелището е гарантирано, а актьорските изпълнения все така завладяващи. "Гладиатор 2" ще се появи по кино арените в Европа на 15 ноември - цяла седмица преди своята премиера в САЩ.

Xiaomi представи серията Redmi Note 13 на регионално събитие в Букурещ

Здравейте от Букурещ, Румъния, където току-що приключи регионалната премиера на най-новите смартфони от Xiaomi в серията Redmi Note 13. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer