НачалоНовиниГлобалните версии на Redmi Note 12 може да не предлагат бързото зареждане на китайските

Глобалните версии на Redmi Note 12 може да не предлагат бързото зареждане на китайските

551
Написана от  nixanbal 25 октомври 2022
Глобалните версии на Redmi Note 12 може да не предлагат бързото зареждане на китайските

Тази седмица в Китай Xiaomi ще представи новата си серия смартфони от среден клас Redmi Note 12. На по-късен етап се очаква тя да дебютира и на международния пазар, като според нова информация китайските версии ще запазят някои от най-интересните екстри за себе си. 

Новата порция слухове твърди, че Xiaomi ще покаже глобалните версии на Redmi Note 12 през първото тримесечие на 2023 г. - няколко месеца след дебюта им в Китай. Това е обичайна практика за компанията. Устройствата ще са много по-различни от тези за родния си пазар, като ще им липсва и една от ключовите нови екстри - 210 W зареждане

210 W зареждане ще се предлага от поне един от новите модели в серията Redmi Note 12, твърдят слуховете. Очаква се още най-напомпаният модел Redmi Note 12 Pro+ да има 200 МР камера с новия сензор Samsung ISOCELL HPX с размер 1/1.4" и OIS.

Screenshot 2022-10-25 at 9.24.01

Би трябвало в Китай Xiaomi да обяви поне три модела - Redmi Note 12 Pro+, Redmi Note 12 Pro и Redmi Note 12 Exploration Version, като поне водещият сред тях ще използва новия чипсет Dimensity 1080. Заедно с тях или на по-късен етап да видим и Redmi Note 12.

Като цяло източникът твърди, че глобалните версии на Redmi Note 12 ще бъдат доста по-различни от китайските, което може да включва разлики в спецификациите и в дизайна. 

Honor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

В началото на 2022 г. Honor представи първия си смартфон със сгъваем дисплей, Magic V, който за съжаление после не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer