НачалоНовиниGmail празнува 18-ата си годишнина с обновен интерфейс

Gmail празнува 18-ата си годишнина с обновен интерфейс

585
Написана от  dessyteneva 01 август 2022
Gmail празнува 18-ата си годишнина с обновен интерфейс

С близо 2 милиарда потребители Gmail е сред най-популярните услуги на Google, а сега тя празнува своята 18-а годишнина. От компанията обещават най-доброто от Google Workspace и свеж нов дизайн, базиран на Material Design 3.

От създаването си през 2004 година досега услугата се разрасна и от обикновен имейл с 1 GB памет се превърна в пълнофункционален клиент с подобрени възможности, улесняващи работата на потребителите. С новата актуализация Gmail ще предложи най-доброто от Google Workspace и ще изглежда още по-модерно, благодарение на новия си облик, казват от компанията.

Новият интерфейс на Gmail, базиран на Material Design 3, ще бъде пуснат в следващите седмици, но тези, които искат, ще могат да запазят текущия му изглед от настройките. В допълнение услугата ще предложи богат набор функции, сред които по-детайлно търсене със Search Chips, Smart Compose и други.

Google обещава и подобрения в изгледа и функционалността на Gmail за таблети, който се очаква по-късно тази година.

Huawei представи в Европа смартфона nova 9 със 120 Hz OLED екран и 50 МР камера

На първото си присъствено глобално събитие от старта на ковид кризата насам току-що Huawei представи във Виена новия си смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer