НачалоНовиниGoogle Assistant пристига за Galaxy Watch 4 през лятото

Google Assistant пристига за Galaxy Watch 4 през лятото

350
Написана от  dessyteneva 12 май 2022
Google Assistant пристига за Galaxy Watch 4 през лятото

Въпреки че Samsung пусна Galaxy Watch 4 с Wear OS 3 миналия август, Google Assistant все още не е наличен, а нито една от двете компании не посочваше срок, кога услугата ще бъде достъпна. Сега обаче има лъч надежда – Googele Assistant ще бъде пуснат за Galaxy Watch 4 през лятото, обяви Патрик Чомет, изпълнителен вице президент и ръководител на отдела за обслужване на клиенти в Mobile eXperience Business на Samsung Electronics.

Освен добрата новина за предстоящото обновление, Чомет посочи още, че Google Assistant ще донесе “по-бързи и по-естествени гласови интеракции, бързи отговори и помощ”, а Samsung ще предостави “подобрена функционалност” за партньорите си от трети страни, като например управление на песните в Spotify с помощта на гласовия асистент, а по-късно и оптимизирането на още повече приложения и услуги на Google за часовниците.

Според представителя на Samsung пускането на работещата с Wear OS серия Galaxy Watch 4 е важна стъпка и за двете компании и кулминация на тяхното дългогодишно партньорство. Що се отнася до Samsung това несъмнено е успех, тъй като компанията има три пъти повече активни Wear OS устройства, в сравнение с предходната година.

За съжаление Чомет не посочва най-важното – кога точно през лятото ще започне пускането на Google Assistant за Galaxy Watch 4, но да се надяваме, че потребителите няма да чакат дълго.

5 НЕЩА за Logitech MX Keys Mini

Преди време ви разказах за домашния си офис и периферията, която използвам. В нея основно място има отредено за клавиатурата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer