НачалоНовиниGoogle е против таблетите с опция за преминаване между Android и Windows, твърди слух

Google е против таблетите с опция за преминаване между Android и Windows, твърди слух

3069
Написана от  nixanbal 10 март 2014
Google е против таблетите с опция за преминаване между Android и Windows, твърди слух

Идеята да можем да превключваме между Android и Windows на компютъра си за 2-3 секунди със сигурност звучи страхотно за повечето от нас. Затова и Asus Transformer Book Duet, устройството, което дава тази опция, беше посрещнато с почести при анонсирането му в началото на 2014 г. Дали обаче Google, компанията зад най-популярната платформа за мобилни устройства, е също толкова развълнувана?

В главната квартира на Google не са доволни от решението на Asus да предложат хибридно устройство, даващо възможност потребителят безпроблемно да превключва между Android и конурентната Windows на Microsoft, съобщават източници на Digitimes и CNET. 

Според информацията тъкмо Google може да се окаже причината за забавянето на Transformer Book Duet, който по начало се очаква на пазара през второто тримесечие.

Припомням ви, че Transformer Book Duet е мощна машина с процесор Intel Core i7 от четвърто поколение, която може да се ползва и като таблет, и като лаптоп, а преминаването от Android към Windows 8.1 и обратно става със софтуерен бутон или хардуерно копче на клавиатурата. 

По-рано беше обявено, че устройството на Asus ще пристигне и у нас през пролетта, но предстои да разберем дали слуховете са верни и дали изобщо някакво евентуално недоволство от страна на Google може да забави пазарната премиера.

Xiaomi 14 излиза на българския пазар - цени, версии и пакетна оферта

Заедно с флагмана Xiaomi 14 Ultra, на събитието си в Барселона току-що компанията представи за първи път извън Китай и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer